BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Academia de baile DanceLab School

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de baile
Academia de baile Academia de baile
3595 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

DanceLab School — DanceLab és el teu laboratori de dansa i art. Estem al barri del Clot, Barcelona. A més de cursos regulars, també oferim casals i campus durant les vacances. Contacta amb nosaltres per a més informació!

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS SEMANA SANTA 2023

CASALS I URBAN STAGE D'ESTIU PER BALLAR!

CASAL INFANTIL

Activitas hip-hop, commercial dance, llatins, jazz, ballet, coreografia, expressió corporal i emocional, interpretació ...
Video personal coreogràfic per les alumnes!
Dates  del 3 al 6 d'abril
H0rari de 9h a 13h i de 9h a 15h
Preus  80€ / 115€ (semana)
Edats de 3 a 12 anys (dividits en 3 grups)


URBAN STAGE

Activitas hip-hop, funky, commercial dance, sexy style, dancehall, contemporani, balls llatins, jazz, ballet, coreografia, expresió corporal i emocional, interpretació
Video personal coreogràfic per les alumnes!
Dates  del 3 al 6 d'abril
H0rari de 9h a 13h i de 9h a 15h
Preus  80€ / 115€ (semana)
Edats de 13 a 18 anys (dividits en 3 grups)

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2023

CASALS I INTENSIU D'ESTIU PER BALLAR!

CASAL INFANTIL

Activitas hip-hop, commercial dance, llatins, jazz, ballet, coreografia, expressió corporal i emocional, interpretació ...
Video personal coreogràfic per les alumnes!
Dates  del 3 al 28 de juliol
H0rari de 9h a 13h i de 9h a 15h
Preus  80€ / 115€ (semana)
Edats de 3 a 12 anys (dividits en 3 grups)


URBAN STAGE

Activitas hip-hop, funky, commercial dance, sexy style, dancehall, contemporani, balls llatins, jazz, ballet, coreografia, expresió corporal i emocional, interpretació. Video personal coreogràfic per les alumnes!
Dates  del 3 al 28 de juliol
H0rari de 9h a 13h i de 9h a 15h
Preus  80€ / 115€ (semana)
Edats de 13 a 18 anys (dividits en 3 grups)

CURSO 2022 - 2023

CURSOS REGULARS PER A TOTES LES EDATS!

INICIACIÓ A LA DANSA
DANSA COMERCIAL
BALLET
PRE BALLET
DANSES URBANES
HIP HOP
SALSA
BACHATA
CONTEMPORANI
REGGAETON
RODA DE CASINO
ENTRENAMENT HIT

CASAL D'ESTIU, SETMANA SANTA, NADAL..., CURSOS REGULARS, FESTIVAL FINAL DE CURS I MOLTES ACTIVITATS MÉS!!

POR QUÉ BUSCAEXTRAESCOLARES TE RECOMIENDA DANCELAB SCHOOL


DanceLab School. Què ofereixen?

DanceLab, com diu el seu nom, es més que una escola de dansa. És un espai d'aprenentatge, un laboratori d'idees artístiques on els nens i les nenes desenvolupen el seu talent com a ballarins/es, a l’hora que es diverteixen i expressen les seves emocions quotidianes.

L'escola de dansa està situada al Clot, un barri de Barcelona molt emblemàtic i familiar. L’escola de ball té 3 sales molt lluminoses per fer les classes. Les classes estan climatitzades i equipades amb miralls, equips de música i amb molta llum natural. També tenen 2 vestidors per canviar-se.

Tot el professorat de l’escola de dansa està qualificat per impartir classes de dansa per nens i adults i tenen molta experiència docent.

Arran de la situació creada per la pandèmia de la Covid-19, l'escola ha adaptat els seus espais i acompleix tots els protocols d'higiene i seguretat establerts pels diversos organismes.DanceLab: Horaris i Classes

DanceLab School ofereix una gran varietat de disciplines i classes per ballar tant per nens a partir de 3 anys com per adults. Comencen amb els cursos d'iniciació a la dansa pels més petits de 3 i 4 anys. Pels nens i nenes de 5 i 6 anys fan classes de dansa comercial o Commercial Dance amb una mica més d’intensitat i també de classes de pre-ballet. Pels nens i nenes de 7 a 11 anys ofereixen cursos de ballet, hip-hop, urban dance, urbankiz (molt de moda actualment entre els més joves), base tècnica i balls llatins. A partir dels 12 anys ja poden fer clases de base tècnica, balls llatins i hip hop. Per joves i adults ofereixen clases de bachata, salsa, rumba cubana, timba cubana, hip hop, i altres tipus de dansa, com la dansa contemporània.

Els horaris de les classes són de dilluns a divendres a partir de les 17.15h fins les 22h. Els diumenges tenen lloc els campionats per aquells nens i nenes que vulguin participar en competicions.

Durant els períodes de vacances (estiu, Nadal i Setmana Santa) l’escola DancLlab continua amb els seus cursos de dansa, mitjançant els seus Casals i Campus de ball. Els casals de ball són pels més petits mentre que el campus juvenil de ball s'adreça més als joves adolescents. Aquest estiu disfruta a tope amb les seves activitats.Balla amb DanceLab a Barcelona!

L'escola DanceLab School fomenta que el teu fill/a faci una immersió total en el món de la dansa i pugui explorar quina és la disciplina que més li agrada i s'adapta a ell/a. Realment és un laboratori on els nens i les nenes proven experiències artístiques noves a l’hora que fan nous amics i amigues que comparteixen l’afició i la passió pel ball.

El lema d'aquesta escola és: Perquè caminar quan podem ballar? (Why walk when we can dance?) i resumeix molt  la filosofia del centre. Una vida on la dansa té un lloc destacat.

Si cerques una acadèmia de ball per aprendre a ballar o perfeccionar les nocions de ball que ja tens i que alhora estigui compromesa amb els seus alumnes, a DanceLab trobaràs tot allò que necessites per introduir-te en aquest món tan meravellós i  on aprendràs a ballar d'una manera lúdica i divertida. També assenten les bases d’aquells alumnes que vulguin dedicar-se professionalment al món de la dansa, o convertir-se ells mateixos en professors.

Ofereixen una classe de prova gratuïta per veure les instal·lacions i esbrinar quin tipus de ball t’agrada més.

Per més informació pots escriure’ls mitjançant el formulari de contacte blau i et respondran en menys de 24 hores. 

Público de DanceLab School Edad: desde 3 años a adultos
Actividades de DanceLab SchoolActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Ocio, Fiestas infantiles y cumpleaños | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

DESCUENTO/PROMOCION

50% de descompte a la matrícula, estalvia’t 25€ (curs regular)
Vine a fer una classe de prova gratuïta

Válido hasta el 30/06/2023.

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies