BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Academia de arte y creatividad Experimentem amb l'ART

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de arte y creatividad
Academia de arte y creatividad Academia de arte y creatividad Academia de arte y creatividad
782 visitas
Datos de contacto
C/ Torrijos, 68
08012 Gràcia
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

Experimentem amb l'ART — Experimentem amb l'ART som una entitat educativa que treballem a partir de l'art contemporani i els processos creatius entesos com a eina per fomentar la capacitat crítica i creativa de les persones.

CURSO 2021 - 2022

TALLERS D'ART
- Tallers d'art per a famílies: proposa un espai acollidor, on puguin conviure els ritmes dels infants i dels adult, un punt de trobada per fomentar vincles i relacions conjuntament, mitjançant activitats en les quals, tant els adults com els infants, són participants actius.

- Tallers d'art per a infants (entre 4 i 5/entre 6 i 12 anys): estan pensats com un espai on el procés creatiu afavoreixi un clima de confiança i d’escolta entre els participants , que permeti obrir-nos a noves idees, sent sensibles i crítics amb allò que ens envolta.

- Tallers d'art per a joves (12 i 14 anys): estan pensats com un espai motivador i suggeridor, en un clima de comoditat i confiança en el qual tenir moments per interrogar-nos, atrevir-nos, investigar i reflexionar des de l’acció, el cos i l’experiència.

ART EN OBERT
Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a persones de totes les edats i coneixements interessades en temes que vinculen art i educació. La proposta s’activa des dels processos de l’art contemporani, acompanyada per un/a artista i/o educador/a en arts. Consisteix en passar-ho bé plegats i col·laborar en la iniciativa dels altres. Donar la volta als materials per potenciar aprenentatges comuns i creatius.

FES-TE AMIC D’EART
Vols donar suport a Experimentem amb l’ART?
Pots ser el nostre amic i amiga per tan sols 20 € anuals per a particulars, i 30 € si sou un centre educatiu, amb nous avantatges i descomptes. Totes les activitats de tallers d'art i els casals d'estiu tenen un preu reduït pels nostres amics.

Público de Experimentem amb l'ART Edad: desde 0 años a adultos
Actividades de Experimentem amb l'ARTActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Ocio, Fiestas infantiles y cumpleaños | Actividades en verano