BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de robótica educativa y programación CODELEARN LLEIDA

Academia de robótica educativa, programación y pensamiento computacional en Lleida para niños y jóvenes de entre 7 y 18 años. Clases, talleres y casales.

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de robótica educativa y programación
Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación
2710 visitas

CODELEARN LLEIDA

C/ Nadal Meroles, 15
25008
LleidaLleida
Tel.: 973300445
Robótica, programación, informática
Impresión 3D
Programación Drones
Pensamiento computacional
Diseño 3D
Robótica educativa
Internet
Youtube
Scratch
Diseño videojuegos
Dronótica
Arduino
Programación
Realidad Virtual
Maker
Tecnología
Gimp
Diseño de apps
Minecraft
STEM
Programación robots
Informática
Competiciones tecnológicas
Público de CODELEARN LLEIDA de 6 a 19 años

ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES 2018 - 2019 | Clases | Cursos | Intensivos | Talleres

CLASSES EXTRAESCOLARS DE ROBÒTICA i PROGRAMACIÓ A LLEIDA

APRÈN PROGRAMACIÓ AMB CODELEARN

Amb el mètode Codelearn aprendran programació i pensament computacional. Gràcies a això podran crear tot tipus de coses, com ara videojocs, apps, robots, aparells electrònics… és la potència el pensament computacional, l’habilitat de resoldre problemes sense estar lligat a un llenguatge o model de robot concret.

No et conformis amb menys! Quan aprenem a conduir ens serveix per a qualsevol cotxe. T’imagines si només poguéssim conduir una marca en concret? Amb la programació i robòtica passa el mateix, és important no centrar-se en un sol model que avui estigui de moda, sinó aprendre les bases generals que els permeten utilitzar qualsevol llenguatge o robot. En el cas de Codelearn, seguint el símil, els nens aprenen no només a conduir qualsevol tipus de cotxe, sinó que entenen com funciona i a construir qualsevol tipus de vehicle, des d’una bicicleta a un avió, ja que els ensenyem la mecànica i la física que necessiten per donar un pas més.

Així, els alumnes de Codelearn acaben practicant un gran ventall de disciplines diferents, com ara matemàtiques, anglès, programació, robòtica, electrònica, enginyeria i gestió de projectes. El nostre objectiu és que un alumne que completi el pla d’estudis de Codelearn, pugui iniciar als 18 anys qualsevol projecte tecnològic que li interessi, ja que tindrà un alt nivell conceptual i experiència pràctica, sabrà què és el que ha de fer. I encara que no es vulgui dedicar a res directament relacionat amb la tecnologia, aquests coneixements i capacitats avui en dia es busquen en tot tipus de professions, des de metges a advocats, perquè aporten un plus únic que els fa destacar sobre la resta.

L’edat que acceptem actualment són de 7 a 18 anys. Com que és un mètode a llarg termini, òbviament no tindrà temps d’aprendre el mateix algú que entri amb 17 anys i estigui només un any, que algú que pugui començar als 7, per això és important començar el més aviat possible, un cop l’alumne sàpigui llegir amb fluidesa.

Per a donar-te d’alta o informar-te dels preus entra a la pàgina del centre i omple el formulari d’inscripció a l’extraescolar: 

http://codelearn.cat/lleida/

ACTIVIDADES NAVIDAD 2019 | Campamentos | Casales | Campus | Cursos | Intensivos | Talleres

CURSOS INTENSIUS D'ESTIU 2018 DE PROGRAMACIÓ A LLEIDA

Aquest NADAL 2018-2019 Codelearn ha preparat dues activitats tecnològiques per a aprofitar aquestes vacances!

Com sempre, els alumnes no només passaran estones divertides i entretingudes, sinó que a més adquiriran coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.

Podeu fer la inscripció online des de la pàgina del centre de Lleida, o bé podeu posar-vos en contacte amb el centre per telèfon o correu electrònic.

 

Introducció al disseny de circuits

Del 2 al 5 de gener
Horari: 09:30h-13:30h

El disseny de circuits és la part de l’electrònica que estudia diferentes mètodes per a desenvolupar un circuit electrònic (que pot ser tant analògic com digital).

El curs està dirigit a tots aquells alumnes que tinguin ganes de construir els seus propis circuits electrònics i conèixer el funcionament dels components més freqüènts que ens rodegen i formen els nostres dispositius electrònics.

El curs té com a objectiu ensenyar el comportament de diferents tipus de components mitjançant classes 100% pràctiques. L’aprenentatge serà gradual, partint de zero, adquirint conceptes d’electrònica analògica i digital a través de múltiples muntatges.

 

Programació de videojocs amb Scratch

Del 2 al 4 de gener
Horari: 16h-20h

Scratch és un entorn de programació visual i multimèdia, destinat a la realització i difusió de seqüències animades i a l’aprenentatge de la programació.

Ofereix una interfície intuïtiva i molt fàcil de comprendre que els alumnes faran servir per crear els seus propis projectes, aprenent molt sobre la seva concepció. Partint d’una idea, s’ha de crear el prototip funcional, és a dir, un model, i aportar i experimentar les solucions que consideri. Quan no funcioni s’haurà de tornar enrere i corregir.

Estás viendo esta academia / centro en BuscaExtraescolares.com, ... por si te lo preguntan :)

Actividades que ofrecen:
  • Actividades en Semana Santa (Casales de Semana Santa)
  • Actividades Extraescolares (Clases en el centro)
  • Actividades en verano (Casales de verano)
  • Actividades en Navidad (Casales de Navidad)

Recomendar esta academia a un(a) amigo(a)