BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de robótica educativa y programación CODELEARN LLEIDA

Academia de robótica educativa, programación y pensamiento computacional en Lleida para niños y jóvenes de entre 7 y 18 años. Clases, talleres y casales.

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de robótica educativa y programación
Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación
2605 visitas

CODELEARN LLEIDA

C/ Nadal Meroles, 15
25008
LleidaLleida
Tel.: 973300445
Robótica, programación, informática
STEM
Programación robots
Informática
Competiciones tecnológicas
Impresión 3D
Programación Drones
Pensamiento computacional
Diseño 3D
Robótica educativa
Internet
Youtube
Scratch
Diseño videojuegos
Dronótica
Arduino
Programación
Realidad Virtual
Maker
Tecnología
Gimp
Diseño de apps
Minecraft
Público de CODELEARN LLEIDA de 6 a 19 años

ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES 2018 - 2019 | Clases | Cursos | Intensivos | Talleres

CLASSES EXTRAESCOLARS DE ROBÒTICA i PROGRAMACIÓ A LLEIDA

APRÈN PROGRAMACIÓ AMB CODELEARN

Amb el mètode Codelearn aprendran programació i pensament computacional. Gràcies a això podran crear tot tipus de coses, com ara videojocs, apps, robots, aparells electrònics… és la potència el pensament computacional, l’habilitat de resoldre problemes sense estar lligat a un llenguatge o model de robot concret.

No et conformis amb menys! Quan aprenem a conduir ens serveix per a qualsevol cotxe. T’imagines si només poguéssim conduir una marca en concret? Amb la programació i robòtica passa el mateix, és important no centrar-se en un sol model que avui estigui de moda, sinó aprendre les bases generals que els permeten utilitzar qualsevol llenguatge o robot. En el cas de Codelearn, seguint el símil, els nens aprenen no només a conduir qualsevol tipus de cotxe, sinó que entenen com funciona i a construir qualsevol tipus de vehicle, des d’una bicicleta a un avió, ja que els ensenyem la mecànica i la física que necessiten per donar un pas més.

Així, els alumnes de Codelearn acaben practicant un gran ventall de disciplines diferents, com ara matemàtiques, anglès, programació, robòtica, electrònica, enginyeria i gestió de projectes. El nostre objectiu és que un alumne que completi el pla d’estudis de Codelearn, pugui iniciar als 18 anys qualsevol projecte tecnològic que li interessi, ja que tindrà un alt nivell conceptual i experiència pràctica, sabrà què és el que ha de fer. I encara que no es vulgui dedicar a res directament relacionat amb la tecnologia, aquests coneixements i capacitats avui en dia es busquen en tot tipus de professions, des de metges a advocats, perquè aporten un plus únic que els fa destacar sobre la resta.

L’edat que acceptem actualment són de 7 a 18 anys. Com que és un mètode a llarg termini, òbviament no tindrà temps d’aprendre el mateix algú que entri amb 17 anys i estigui només un any, que algú que pugui començar als 7, per això és important començar el més aviat possible, un cop l’alumne sàpigui llegir amb fluidesa.

Per a donar-te d’alta o informar-te dels preus entra a la pàgina del centre i omple el formulari d’inscripció a l’extraescolar: 

http://codelearn.cat/lleida/

ACTIVIDADES VERANO 2019 | Campamentos | Casales | Campus | Cursos | Intensivos | Talleres

CURSOS INTENSIUS D'ESTIU 2018 DE PROGRAMACIÓ A LLEIDA

Aquest ESTIU 2018 Codelearn ha preparat una sèrie de cursos intensius i activitats adients a totes les edats, coneixements i interessos.

Crea els teus propis jocs amb diferents plataformes, inicia't en l'electrònica amb Arduino, aprèn sobre seguretat i hacking… tot tipus d’activitats tecnològiques per a aprofitar aquestes vacances!

Com sempre, els alumnes no només passaran estones divertides i entretingudes, sinó que a més adquiriran coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.

Podeu fer la inscripció online des de la pàgina del centre de Lleida, o bé podeu posar-vos en contacte amb el centre per telèfon o correu electrònic.

Introducció a Arduino

Del 25 al 29 de juny
Horari: 09:30h-13:30h

Arduino és una plataforma open source, molt popular actualment, amb la qual es poden crear objectes electrònics interactius com ara robots o sistemes domotitzats.

Amb aquest Campus els alumnes veuran els principis bàsics d’electrònica per a poder manipular la plataforma d’Arduino, i desenvoluparan alguns projectes pràctics amb els que veuran un ventall de possibilitats de tot el que poden arribar a fer amb aquest dispositiu.

 

Programació de Videojocs amb Scratch

Del 2 al 6 de juliol
Horari: 09:30h-13:30h

Scratch és un entorn de programació visual i multimèdia, destinat a la realització i difusió de seqüències animades i a l’aprenentatge de la programació.

Ofereix una interfície intuïtiva i molt fàcil de comprendre que els alumnes faran servir per crear els seus propis projectes, aprenent molt sobre la seva concepció. Partint d’una idea, s’ha de crear el prototip funcional, és a dir, un model, i aportar i experimentar les solucions que consideri. Quan no funcioni s’haurà de tornar enrere i corregir.

 

Construïm la nostra pròpia casa domotitzada amb Arduino

 

Del 9 al 13 de juliol
Horari: 09:30h-13:30h

Arduino és una plataforma open source, molt popular actualment, amb la qual es poden crear objectes electrònics interactius com ara robots o sistemes digitals (o domòtics).

En aquest curs l’alumne construirà una maqueta d’una casa o d’una part d’una casa i, a través de motors, LEDs, i altres sensors i actuadors electrònics connectats a una placa Arduino, ho automatitzarà tot.

 

Creació de jocs amb RPGMaker

 

Del 16 al 20 de juliol
Horari: 09:30h-13:30h

RPG Maker és un programa que permet crear rpgs (jocs de tipus rol) 2D sense necessitat de programar, i que utilitza Ruby o JavaScript com a llenguatge de programació. Té una interfície atractiva i els resultats que genera són portables a diverses plataformes.

L’entorn de RPGMaker permet customitzar cada aspecte dels nostres jocs mitjançant una interfície fàcil, esdevenint una eina molt interessant tant per a creadors de jocs novells com a creadors amb més experiència.

Introducció al Hacking/Seguretat

 

Del 23 al 27 de juliol
Horari: 09:30h-13:30h

Edat mínima: 14 anys.

La seguretat dels sistemes informàtics és un element clau avui en dia. La gran quantitat de serveis que s’ofereixen a través de xarxa o Internet fa que sigui de vital importància assegurar els nostres equips i sistemes contra els atacs dels hackers. Però per estar preparat per aquests problemes, primer ens hem de posar a la pell d’un hacker i analitzar o explotar la seguretat del nostre sistema.

Videojocs 3D amb Unity

Del 3 al 7 de setembre
Horari: 09:30h-13:30h

Edat mínima: 12 anys.

Requisits mínims d'equip. Consulteu la web per a més informació.

Unity és la plataforma de desenvolupament de jocs més important de l’actualitat. Un gran punt d’inici per als més joves que volen començar a crear els seus propis videojocs.

En aquest curs aprendran coses com entendre la interfície del Unity, Visual Scripting, terreny, entorns i models 3D i 2D, aplicar efectes de llums, ombres i materials, gestió d’imatges amb GIMP i gestió d’àudio amb Audacity.

 

Introducció a la programació amb el mètode Codelearn

Cada setmana d'estiu, de dilluns a divendres
Horari: 17h-20h

Amb aquest curs intensiu els alumnes començaran a treballar amb el nostre mètode innovador, aprenent a programar d’una manera amena i divertida que estimula la seva intel·ligència i creativitat.

Amb les activitats que es realitzaran durant el curs, els alumnes s’iniciaran en el camí del pensament computacional (de l’anglès computational thinking), la qual es una tècnica de solució de problemes que utilitza mecanismes i conceptes informàtics.

Estás viendo esta academia / centro en BuscaExtraescolares.com, ... por si te lo preguntan :)

Actividades que ofrecen:
  • Actividades en Navidad (Casales de Navidad)
  • Actividades Extraescolares (Clases en el centro)
  • Actividades en Semana Santa (Casales de Semana Santa)
  • Actividades en verano (Casales de verano)

Recomendar esta academia a un(a) amigo(a)