BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de robótica educativa y programación CODELEARN LLEIDA

Academia de robótica educativa, programación y pensamiento computacional en Lleida para niños y jóvenes de entre 7 y 18 años. Clases, talleres y casales.

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de robótica educativa y programación
Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación
1891 visitas

CODELEARN LLEIDA

C/ Nadal Meroles, 15
25008
LleidaLleida
Tel.: 973300445
Robótica, programación, informática
Programación robots
Robótica educativa
Internet
Competiciones tecnológicas
Scratch
Diseño videojuegos
Pensamiento computacional
Diseño 3D
Arduino
Programación
Youtube
Code
Tecnología
Dronótica
Diseño de apps
Minecraft
Realidad Virtual
Maker
Informática
Gimp
Impresión 3D
Programación Drones
STEM
Público de CODELEARN LLEIDA de 6 a 19 años

ACTIVIDADES SEMANA SANTA 2018

CURSOS INTENSIUS DE SETMANA SANTA 2018 DE PROGRAMACIÓ A LLEIDA

Aquesta SETMANA SANTA 2018 Codelearn ha preparat una sèrie de cursos intensius i activitats adients a totes les edats, coneixements i interessos.

Crea els treus propis jocs, aprèn a constrolar un dron… tot tipus d’activitats tecnològiques per a aprofitar aquestes festes!

Com sempre, els alumnes no només passaran estones divertides i entretingudes, sinó que a més adquiriran coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.

Podeu fer la inscripció online des de la pàgina del centre de Lleida, o bé podeu posar-vos en contacte amb el centre per telèfon o correu electrònic.

Programació i pilotatge de drons

Del 26 al 29 de març
Horari: 09:30h-13:30h

En aquest curs els alumnes aprendran les bases de la programació de drons utilitzant les estructures bàsiques com bucles, variables o condicionals i aprendran a fer que el dron pugui seguir patrons o realitzar misions autònomes.

Com en la robòtica clàssica. Però de manera molt més divertida.

Videojocs 2D amb Unity

Del 26 al 29 de març
Horari: 16:00h-20:00h

Unity és un entorn professional per a la creació de videojocs en diferents plataformes com PC, iOS, Android, XBOX o PS4.

Amb l’objectiu de què els alumnes aprenguin a crear el seu propi videojoc en 2D, en aquest curs crearem una simulació de jocs coneguts: Mario Bros, agar.io, etc.

ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES 2018 - 2019

CLASSES EXTRAESCOLARS DE ROBÒTICA i PROGRAMACIÓ A LLEIDA

APRÈN PROGRAMACIÓ AMB CODELEARN

Amb el mètode Codelearn aprendran programació i pensament computacional. Gràcies a això podran crear tot tipus de coses, com ara videojocs, apps, robots, aparells electrònics… és la potència el pensament computacional, l’habilitat de resoldre problemes sense estar lligat a un llenguatge o model de robot concret.

No et conformis amb menys! Quan aprenem a conduir ens serveix per a qualsevol cotxe. T’imagines si només poguéssim conduir una marca en concret? Amb la programació i robòtica passa el mateix, és important no centrar-se en un sol model que avui estigui de moda, sinó aprendre les bases generals que els permeten utilitzar qualsevol llenguatge o robot. En el cas de Codelearn, seguint el símil, els nens aprenen no només a conduir qualsevol tipus de cotxe, sinó que entenen com funciona i a construir qualsevol tipus de vehicle, des d’una bicicleta a un avió, ja que els ensenyem la mecànica i la física que necessiten per donar un pas més.

Així, els alumnes de Codelearn acaben practicant un gran ventall de disciplines diferents, com ara matemàtiques, anglès, programació, robòtica, electrònica, enginyeria i gestió de projectes. El nostre objectiu és que un alumne que completi el pla d’estudis de Codelearn, pugui iniciar als 18 anys qualsevol projecte tecnològic que li interessi, ja que tindrà un alt nivell conceptual i experiència pràctica, sabrà què és el que ha de fer. I encara que no es vulgui dedicar a res directament relacionat amb la tecnologia, aquests coneixements i capacitats avui en dia es busquen en tot tipus de professions, des de metges a advocats, perquè aporten un plus únic que els fa destacar sobre la resta.

L’edat que acceptem actualment són de 7 a 18 anys. Com que és un mètode a llarg termini, òbviament no tindrà temps d’aprendre el mateix algú que entri amb 17 anys i estigui només un any, que algú que pugui començar als 7, per això és important començar el més aviat possible, un cop l’alumne sàpigui llegir amb fluidesa.

Per a donar-te d’alta o informar-te dels preus entra a la pàgina del centre i omple el formulari d’inscripció a l’extraescolar: 

http://codelearn.cat/lleida/

Estás viendo esta academia / centro en BuscaExtraescolares.com, ... por si te lo preguntan :)

Actividades que ofrecen:
  • Actividades en Semana Santa (Casales de Semana Santa)
  • Actividades Extraescolares (Clases en el centro)
  • Actividades en verano (Casales de verano)
  • Actividades en Navidad (Casales de Navidad)

Recomendar esta academia a un(a) amigo(a)