BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de actividades creativas en inglés COLLAGE

Academia de actividades creativas en inglés. Espacio artístico y creativo para todas las edades donde tanto niños como adultos vienen a aprender y divertirse mientras hacen actividades artísticas y multidisciplinares en inglés.

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de actividades creativas en inglés
Academia de actividades creativas en inglés Academia de actividades creativas en inglés Academia de actividades creativas en inglés
3116 visitas

COLLAGE

C/ Sant salvador, 96 Baixos
08024 Gràcia
BarcelonaBarcelona
Tel.: 932846520
Persona de contacto: Emilie
Idiomas
Inglés
Repaso y refuerzo escolar
Inglés
Mamá y bebé
Espacios para compartir actividades
Música
Yoga para embarazadas
Arte y Manualidades
Arte
Barro
Collage
Pintura
Arcilla
Ilustración
Manualidades
Dibujo
Cómic
Teatro, cine e interpretación
Teatro
Fotografía
Expresión corporal
Interpretación
Público de COLLAGE de 0 a 19 años

ACTIVIDADES VERANO 2019 | Campamentos | Casales | Campus | Cursos | Intensivos | Talleres

Casal d’estiu en anglès
INSCRIPCIONS A PARTIR DEL 1 D’ABRIL, 2019!

DATES: 25 de juny – 2 d'agost
          2 – 9 de setembre
EDATS: 4 a 14 anys
 
HORARI DIA SENCER: dill-div, 9-17.30    
HORARI MATÍ: dill-div, 9-13.30
*Dinar opcional, "Lunch & Play": 13.30-14.30

Des del 2005, Collage ha ofert un divertit programa d’estiu en anglès en el que els nens poden explorar la seva creativitat a través de l’experimentació d’un gran nombre d’activitats educatives i molt participatives, incloent art, jocs, música, teatre i moviment. El nostre equip de professors nadius anglesos i americans té molta experiència treballant amb els estudiants de manera individualitzada per poder crear el millor ambient per una perfecte immersió en l’anglès.

 El casal d’estiu de Collage està obert tan per nens que parlen anglès com a llengua materna com per aquells que n’estan aprenent.  Els grups, de 4 a 13 anys, es divideixen per edats i també per nivell d’anglès, per garantir que tots els nens estan motivats i es senten integrats.  A més a més, amb un professor per no més de 5 estudiants, Collage ofereix als nens l’atenció especialitzada que necessita per practicar l’anglès de manera efectiva, explorar la seva vessant creativa, fer nous amics, i el més important de tot:  have fun!!

Aquest any, el casal d’estiu del Collage es dividirà en set setmanes temàtiques, plenes d’activitats creatives i divertides pensades per explorar la curiositat i els interessos dels tots els nens i nenes mentre practiquen l’anglès. Començarem el nostre casal d’estiu amb Arts for Everyone (25-28 de juny), una aventura de quatre dies en els que farem activitats artístiques i d’expressió personal d’una manera inclusiva i accessible.  El divendres, els nens i nenes del casal compartiran tot el que han après amb les seves famílies convidant-los a participar en un taller artístic participatiu. T'agrada construir i fer coses? La segona setmana dedicada a la Fusteria i a la Construcció (1-5 de juliol) és la setmana per a tu! Els nois i noies aprendran a treballar amb la fusta i a utilitzar diferents eines. Utilitzarem les nostres habilitats per construir, construir i crear: espereu a veure què construirem per a l'exposició de divendres!!  El Folklore serà el protagonista de la tercera setmana (8-12 de juliol), que ens farà viatjar pels colors de tot el món, aprenent i creant art popular, música, contes, mites i dansa. El divendres explicarem una rondalla a les nostres famílies! I començarem a la cuarta setmana cantant: “A spoonful of sugar helps the medicine go down...." La cuarta setmana serà la nostra setmana de teatre (15-19 de juliol) i els vents ens portaran a la Mary Poppins! Reserveu les vostres entrades, el divendres, gran espectacle! Toqueu, estripeu, arrugueu, cosiu, teixiu, etiqueteu, dissenyeu ... La cinquena setmana  és la nostra Setmana del Disseny i Tèxtil (22-26 de juliol) i estarem ocupats fent creacions de roba per obrir la nostra botiga (sí, inaugurarem la nostra botiga el divendres!) I quina millor manera de posar fi al nostre casal de juliol que amb una setmana sobre l’amabilitat! La sisena setmana (del 29 de juliol al 2 d’agost) serà la setmana de l’amabilitat  (cuidar planeta, el vostre entorn, a vosaltres mateixos ..) mentre discutim i experimentem com ser amables  i cuidadosos, explorarem com ens fa sentir la bondat i totes les maneres creatives amb que podem ser amables ! Per descomptat, el divendres serà el dia per compartir tot el que hem après sobre l’amabilitat amb les nostres famílies.

I us donarem un mes de descans, però prepareu-vos  per unir-vos novament a nosaltres el 2 de setembre per a la Setmana 7. Esteu atents per saber que serà el temàtic del 7 dies de casal al setembre!

 Els estudiants més petits de Collage faran una immersió en l’anglès tot creant art a través de la creació artística, jocs i moviment, disfressant-se, escoltant històries i saltant a l’escenari esperant el seu torn per sortir a l’escenari estar sota el focus. Els estudiants més grans podran practicar el seu anglès amb convidats especials, sortides, i projectes únics que els motivaran per millorar tan el seu nivell oral com escrit. Tots els estudiants tindran la oportunitat de col·laborar amb els seus professors i de personalitzar la seva setmana per treure el millor profit dels seus interessos i les seves necessitats.  

Si vols que els teus fills siguin els protagonistes de les seves vacances d’estiu, aprenent el que realment volen aprendre, el Casal d’estiu de Collage és per vosaltres!

*Collage donarà als nens un esmorzar i berenar saludable a les 10:30 i a les 16.30h
*Els nens que es queden per dinar hauran de portar-ho de casa  


Preus

- 9.00 a 13.30: 170€/ setmana
- 9 .00 a 17.30: 240€/ setmana
*"Lunch & Play", 13.30 a 14.30: 5€/ 15€ la setmana

Descomptes:
*15% descompte si s'apunta a 3 setmanes o més
*5% per a germans o germanes
*5% per a matrícules que es confirmin abans del 10 de maig

 Per a més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!

ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES 2019 | Clases | Cursos | Intensivos | Talleres

COLLAGE es un espacio creativo para todas las edades donde niños y adultos pueden venir a aprender, divertirse, imaginar y explorar el inglés mediante actividades artísticas y multidisciplinares.

Nuestros programas son de inmersión linguïstica, basados en la comunicación.

Tenemos programas extraescolares, casales durante las vacaciones escolares, programas los sábados, clases particulares (a domicilio o en el centro) para niños y adultos, programas de 'baby-sitting' y también trabajamos con AFAs para ofrecer programas dinámicos en inglés para escuelas y colegios. 

ACTIVIDADES SEMANA SANTA 2019 | Campamentos | Casales | Campus | Cursos | Intensivos | Talleres

CASAL de SETMANA SANTA en ANGLÈS a COLLAGE

  • del 15 al 18 d'abril de 2019
  • 9h a 14h / 9h a 18h
  • nens i nenes de 4 a 13 anys
  • professors nadius (britànic i nordamericà)


Collage us convida a participar al Casal de Setmana Santa per a infants, pensat especialment per aprendre anglès amb un programa divertit on els i les alumnes exploren la seva creativitat mitjançant diverses activitats. El casal està pensat per nens i nenes angloparlants i no angloparlants. Com que treballem amb grups molt reduïts - dividits per edats i nivells - l’atenció als infants, als seus interessos, necessitats i característiques està garantida. 

Enguany el tema és, Express Yourself! Durant 4 dies deixarem volar les nostres imaginacions a mesura que explorem maneres  d'expressar-nos a través de l'art, el moviment, el teatre i el joc. També treballem la nostra auto-estima amb un projecte de fotografia i deixarem espai per a què cada alumne pugui guiar el seu propi aprenentatge. Com sempre a Collage, el nostre ràtio de professor:alumne és 1:5 el qual ens permet tenir una atenció personalitzada i un aprenentatge únic. Aprofiteu els dies lliures d’escola per gaudir tot aprenent nous jocs, cançons, contes i paraules noves en anglès! Places limitades!

COME JOIN THE FUN! COME EXPRESS YOURSELF! 

Preus:
- Matins: 45€/dia o 160€ per tot el casal
- Tot el dia: 60€/dia o 205 € per tot el casal
*Esmorzar i berenar saludable a mig matí i tarda inclòs en el preu
*Els nens que es queden tot el dia hauran de portar el dinar
 *5% de descompte per a 2ns germans/es

No dubteu en contactar-nos per més informació! 

Estás viendo esta academia / centro en BuscaExtraescolares.com, ... por si te lo preguntan :)

Actividades que ofrecen:
  • Actividades en verano (Cursos Intensivos, Talleres, Casales de verano)
  • Actividades Extraescolares (Clases en el centro, Actividades en inglés, Actividades durante los días sin cole / libre disposición, Actividades fin de semana, Cursos intensivos, Clases particulares, Talleres)
  • Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares (Extraescolares en colegios)
  • Actividades en Navidad (Casales de Navidad)
  • Actividades en Semana Santa (Casales de Semana Santa)

Recomendar esta academia a un(a) amigo(a)