BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Extraescolares de fútbol KINOBS

Actividades extraescolares para niños y adolescentes en Barcelona. Clases, casales y fiestas de cumpleaños. Kinobs es sinónimo de pasión y profesionalidad en la educación y el tiempo libre de los niños y los jóvenes. Disponemos de un gran abanico de actividades, para todas las edades.

Cerrar Google Maps centrar mapa de Extraescolares de fútbol
Extraescolares de fútbol Extraescolares de fútbol Extraescolares de fútbol
4117 visitas

KINOBS

Major de Sarria, 41-43 Bajos
08017 Sarrià - Sant Gervasi — Sarrià
BarcelonaBarcelona
Tel.: 932038427
Deportes
Fútbol
Cocina y Repostería
Cocina
Robótica, programación, informática
Minecraft
Público de KINOBS de 3 a 19 años

ACTIVIDADES SEMANA SANTA 2018

3 CASALS DE SETMANA SANTA 2018 de FUTBOL, TENIS I MULTIACTIVITATS a SARRIÀ - SANT GERVASI 

1 - CASAL DE LLEURE MULTIACTIVITATS

EDAT de P2 a 6è de primària
DATES Del 26 al 29 de Març 2018
ON => KINOBS Instal.lació (c/Ràfols, 17-21, 08034-Barcelona. “Centro Asturiano”)
HORARI de 9h a 16:45h
SERVEIS OFERTS *Servei Llençadora (Inclòs en el Preu) *Servei d’Acollida Tarda (Inclòs en el Preu) de 16.45h a 17.30h *Servei d’Acollida Matí (preu a part) de 8h a 8.45h *Servei d’Autocar (preu a part) - Centre d’interès: “Pitufinobs i les seves Aventures”.

Els grups del casal es faran tenint en compte els cursos dels nens inscrits.

Oferim un programa MULTIACTIVITATS: Jocs tradicionals, Esports (hòquei, beisbol, tennis, bàdminton, futbol...), Sortida, Arts&Crafts, Gimcana, Jocs de Pista, Tallers: Tai-Chi/Ioga, Musical, Teatre i Ball (adaptat a l’edat dels nens/es).

2 - STAGE DE FUTBOL TECNIFICACIÓ

EDAT de P5 a 2n ESO
DATES del 26 al 29 de Març 2018
ON =>  KINOBS Instal.lació (c/Ràfols, 17-21, 08034-Barcelona. “Centro Asturiano”)
HORARI de 9h a 16:45h
SERVEIS OFERTATS *Servei Llençadora (Inclòs en el Preu) *Servei d’Acollida Tarda (Inclòs en el Preu) de 16.45h a 17.30h *Servei d’Acollida Matí (preu a part) de 8h a 8.45h *Servei d’Autocar (preu a part)

Stage que es realitza en camps de gespa artificial i va dirigit a tots aquells nens/es que els hi agradi el futbol o el practiquin regularment. La instal·lació disposa també d’una gran sala a cobert on realitzarem tota la part més tècnica d’ensenyament (d’aquesta manera els nens no estan sempre a l’exterior sinó que anem combinant treball dins i fora).

Treballarem la Tecnificació a través de jocs esportius (tant de col·laboració com de competició), per equips (per tal de fomentar el treball conjunt). Farem entrenaments tècnics personalitzats i per posicions. Competició diària (partits).

Els entrenadors estan federats per la Federació Catalana de Futbol.


3- ESTADES DE TENNIS

EDAT de P5 a 4t ESO
DATES del 26 al 29 de Març 2018
ON => Club de Tennis Sant Gervasi (Riera de Can Marlès, s/n) - HORARI: de 9h a 16:30h
SERVEIS OFERTATS *Servei Llençadora (Inclòs en el Preu) *Servei d’Acollida Tarda (Inclòs en el Preu) de 16.45h a 17.30h *Servei d’Acollida Matí (preu a part) de 8h a 8.40h *Servei d’Autocar (preu a part)

Què farem?:
i. Classes de tennis amb professors titulats
ii. Competicions (individuals i dobles)
iii. Poliesportiu (rotatori 30 min. al dia)
iv. Fins als 7 anys: 8 nens per pista. A partir de 8 anys: 6 nens per pista

ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES 2018 - 2019

EXTRAESCOLARS de FÚTBOL durant tot l'any i casals de Nadal, Setmana Santa i Estiu 2017 de lleure, futbol, hípica, cuina, padel.                                                                                           

FESTES INFANTILS I ANIMACIONS durant tot l'any!

Coneixes les Festes d’Aniversari i Animacions de Kinobs?

Les fem des de fa anys, i no deixem de millorar dia adia, amb el millor equip humà i preparats per rebre-us amb les nostres ideesmés properes,  originals i plenes decaliu.

Les festes que proposem per aquesta temporada són les ja conegudes però renovades festes de Futbol,les d’Activitats Dirigides, les d’Espectacle per Menuts i Màgia-Clown, les deBombolles, i les del Dancing (o inclús Disco Ball!). Alhora, estem treballantper oferir-vos la festa de la Pastisseria, i alguna altra sorpresa. Com sabeu,a les festes podeu contractar tot unseguit de coses per fer-les més originals, com les nostres pinyates, elsnostres pastissos (també poden ser personalitzats!), les nostres maquilladores,el nostre menú per pares, les decoracions temàtiques o inclús la novetat delPhotomaton per immortalitzar el vostre dia! A totes les nostres festes podeucontractar tallers addicionals pertal que les activitats del vostre dia agradin a tothom.

Aquest ha estat un any de canvis a Kinobs. Des de fa unsmesos les nostres festes d’aniversari es celebren a Kinobs Instal·lacions, al carrer Ràfols17-21 de Barcelona. Us convidem aconèixer-lo!

Evidentment, també podem moure’ns allà on vosaltres desitgeu per tal de portar-vos l’animació ben a prop, a casa vostra, a un jardí, a un parc..! Aquest any tenim novetats, i oferim activitats molt diverses, com ara les ja conegudes de Jocs Dirigits o Màgia-Clown, les de Jocs de Futbol, la Màgia Espectacular, el taller de Ball, la disco mòbil, els inflables, i les nostres novetats: Boudoirdes Coquettes (Saló de bellesa) i el Show de la Betty (bellesa i animació).

Peraltra banda, volem recordar-vos també que a la primavera podeu comptar amb nosaltres per realitzar les activitats de la Comunió del vostre fill o filla. Com sabeu, tenim totes les propostes que vulgueu!

A Kinobs ens agrada adaptar-nos i innovar, tot allò que desitgeu esperem poder-ho realitzar. Només cal demanar i mirarem de fer-ho possible!

No dubteu en contactar amb nosaltres per demanar informació. Ens trobareu al mail: animacions@kinobs.com o inclús a kinobs@kinobs.com, i als telèfons 653.989.442 i  93-203.84.27.

Estás viendo esta academia / centro en BuscaExtraescolares.com, ... por si te lo preguntan :)

Actividades que ofrecen:
  • Actividades en Semana Santa (Casales de Semana Santa)
  • Actividades Extraescolares (Actividades fin de semana, Talleres)
  • Actividades en verano (Casales de verano, Actividades en Agosto)
  • Fiestas infantiles y cumpleaños (Fiestas de baile, Fiestas de deporte, Fiestas de cocina, Fiestas de robótica, Fiestas de teatro, Fiestas de manualidades, Fiestas cumpleaños (general))
  • Actividades en Navidad (Casales de Navidad)

Recomendar esta academia a un(a) amigo(a)