BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de robótica educativa y programación CODELEARN Castellar del Vallès

Academia de robótica, programación y pensamiento computacional en Castellar del Vallès para niños y jóvenes de entre 7 y 18 años. Clases, cursos y casales.

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de robótica educativa y programación
Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación
1047 visitas

CODELEARN Castellar del Vallès

C/ Passeig, 22
08211
Castellar del VallèsBarcelona
Robótica, programación, informática
Diseño de apps
Programación
Programación robots
Tecnología
Pensamiento computacional
Impresión 3D
Minecraft
Diseño 3D
Robótica educativa
STEAM
Scratch
Diseño videoclips
Competiciones tecnológicas
Arduino
Diseño web
Tinkercard
Diseño videojuegos
Youtube
Público de CODELEARN Castellar del Vallès de 6 a 19 años

ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES 2019 | Clases | Cursos | Intensivos | Talleres

CLASES DE ROBÓTICA EDUCATIVA | PROGRAMACIÓN | TECNOLOGÍA EN CASTELLAR

Què és programar?

Programar és el procés de comunicar-se amb una màquina en el seu idioma per aconseguir que faci el que nosaltres volem.

Com a resultat de la programació es crea el programari, que són totes aquelles aplicacions que s'utilitzem en els ordinadors, mòbils, i la majoria de màquines actuals.

Per exemple, el sistema operatiu Windows, el cercador Google, el sistema Android o iOS que donen vida als mòbils d'avui dia... tot això és programari que ha estat creat gràcies a la programació.

És necessari que tothom aprengui a programar? Això no és una cosa dels "frikis" de la informàtica?

És necessari que tothom sàpiga llegir i escriure? Doncs bé, la resposta és la mateixa, ja que avui dia el programari fa funcionar el nostre món, des del microones als satèl·lits espacials.

Òbviament no tothom necessita la capacitat d'escriure al nivell dels grans escriptors, però conclourem que l'habilitat d'escriure és molt útil en la nostra vida. El mateix és aplicable a la programació i el pensament computacional.

No disposar d'aquesta habilitat clau ens posarà en un seriós desavantatge respecte als quals sí la dominen, ja que es tracta d'un llenguatge universal i transversal a totes les disciplines.

Aprendre a programar no és massa complicat per a un nen?

Doncs en absolut, tot el contrari. Sovint els adults tenim prejudicis que ens dificulten l'aprenentatge; en canvi, l'actitud dels nens és totalment oberta i receptiva, especialment amb el nostre enfocament d'aprendre jugant.

Que és el "Computational Thinking"?

El pensament computacional o "computational thinking" és una tècnica de solució de problemes que utilitza tècniques i conceptes informàtics.

El terme pensament computacional va ser emprat per primera vegada per Seymour Papert el 1996.

El pensament computacional es pot emprar per resoldre problemes complicats de forma algorítmica ja quin s'utilitza per millorar l'eficiència de processos.

El pensament computacional és una habilitat fonamental no només per als enginyers informàtics si no per a tots, ja que és aplicable a totes les disciplines.

Google, per exemple, s'ha compromès a promoure el pensament computacional en tot el currículum K-12 (educació primària i secundària) per recolzar l'aprenentatge de l'estudiant i exposar a tots a aquesta habilitat segle 21.

"Computational thinking": L'habilitat del segle 21. Per què és important?

El món actual funciona gràcies a al programari. El programari està a tot arreu i forma part de les nostra vida quotidiana: Internet, dispositius mòbils, cotxes, aparells mèdics, gps, etc.

El "software" (o programari) és emprat en totes les disciplines i àmbits de la nostra vida i aquesta tendència augmenta i és cada vegada més forta.

Així com avui dia no podem concebre que els nostres fills no sàpiguen anglès, és molt important adonar-nos que el pensament computacional (o la programació) és una habilitat indispensable que marcarà una forta diferència entre els quals la posseeixen i els que no. La diferència serà abismal.

Un exemple comprensible al món de la fotografia: Instagram, amb només 13 empleats, ja és major que Kodak, que va arribar a 140.000 empleats. Amb poca gent que domini el pensament computacional és possible construir una gran empresa del no-res.

Quina diferència hi ha entre Codelearn amb les classes d'informàtica que ja fan a l'escola o altres acadèmies?

No s'ensenyen les mateixes coses, ni de la mateixa forma. És la mateixa diferència entre saber conduir i saber construir un cotxe. A l'escola i en la majoria d'acadèmies simplement s'ensenya a utilitzar alguns programes de l'ordinador. A Codelearn, ensenyem a crear-ne de nous.

A les classes d'informàtica habituals, els nens només aprenen mecànicament a fer una sèrie de tasques, ja utilitzar programes que pocs anys després queden desfasats. La programació i el pensament computacional estimulen en canvi habilitats com la creativitat o la capacitat de resoldre problemes, i a més aquestes habilitats una vegada desenvolupades perduren per sempre.

Respecte a altres acadèmies de programació (no d'informàtica), Codelearn compta amb un mètode únic, creat gràcies a l'experiència de professionals, que assegura que l'alumne assimila correctament els continguts i a més ho fa divertint-se.

En Codelearn l'aprenentatge és un procés a llarg termini, ja que la programació, d'igual forma que aprendre un idioma o a tocar un instrument, no és alguna cosa que es pugui aprendre en un curset, sinó a força d'anys de pràctica. Per això també és important que l'alumne comenci jove a aprendre, ja que d'aquesta manera pot arribar a l'edat adulta amb grans capacitats.

A partir de quina edat es poden apuntar?

Es poden matricular nens a partir de que poden llegir amb facilitat (uns 6-7 anys) fins als 18.

I l'horari? Quina dedicació? Material? Preu?

Trobarà la resposta a aquestes preguntes més pràctiques en la secció Apunta't a Codelearn

On podem trobar un Codelearn?

En la secció de Contacte de la nostra web pot trobar les dades per venir a un dels nostres centres a visitar-nos. Actualment els nens i joves poden aprendre a programar amb el nostre mètode en qualsevol nostres 10 escoles de programació.

Si ets d'una altra població i vols saber quin és el lloc més proper on pots aprendre mitjançant el mètode Codelearn, o si t'agradaria portar Codelearn en la teva població o escola, contacta amb nosaltres.

A qui va dirigit el programa Codelearn?

Les classes estan pensades per a nens i joves que sàpiguen llegir amb facilitat, aproximadament, a partir dels 7 anys i fins als 18 anys.

Aquest mètode d'aprenentatge està adaptat a totes les edats ja que cadascun avançarà al programa segons les seves capacitats. D'aquesta manera, els nens als quals els costi menys tindran sempre un repte al seu nivell i els que tinguin més dificultats podran rebre assistència personalitzada.

Quan em puc apuntar?

La matrícula sempre està oberta! A qualsevol moment es pot incorporar al programa ja que aquest evoluciona individualment.

Quin és l'horari de Codelearn?

Les classes tenen una durada d'1 hora setmanal, pots venir quan et vagi millor! Els nostres centres estan oberts totes les tardes de dilluns a divendres (consulta l'horari del teu centre més proper). L'aprenentatge és personalitzat, per tant, cadascun pot començar el dia i hora que li vagi millor. De totes maneres, intentarem agrupar els nens i nenes d'edats similars que puguin compartir l'experiència de l'aprenentatge.
A part de la classe presencial, no obstant això, és important que els nens dediquin una estona a casa a practicar amb els exercicis que els proporcionarà la nostra plataforma.

Què haig de portar?

Per poder apuntar-se és necessari disposar d'un ordinador portàtil que el nen portarà a classe i també utilitzarà per treballar des de casa. També necessitarà disposar de connexió a Internet per accedir a la plataforma des de casa. No és necessari instal·lar cap programa en el portàtil ja que es pot accedir a la plataforma des de qualsevol navegador d'Internet (per exemple Firefox o el Chrome).

Quin és la dedicació recomanada?

En Codelearn, les classes presencials es fan una vegada a la setmana i tenen una durada aproximada de 45 minuts a 1 hora. A més, perquè els nens interioritzin correctament la metodologia i els conceptes que els volem ensenyar és important que dediquin un temps a casa per practicar. Per optimitzar l'aprenentatge, recomanem que els nens es connectin uns 15-20 minutos en la plataforma de Codelearn de forma periòdica, de 4 a 7 dies a la setmana per realitzar els exercicis proposats.

Quin és el preu?

Veuen al teu centre més proper per consultar el preu i veure si existeix alguna promoció d'alta. També existeixen descomptes per a famílies.

Estás viendo esta academia / centro en BuscaExtraescolares.com, ... por si te lo preguntan :)

Actividades que ofrecen:
  • Actividades en verano (Talleres, Campamentos de verano, Casales de verano)
  • Actividades Extraescolares (Clases en el centro, Actividades fin de semana, Talleres)
  • Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares (Extraescolares en colegios)
  • Actividades en Navidad (Casales de Navidad)
  • Actividades en Semana Santa (Casales de Semana Santa)

Recomendar esta academia a un(a) amigo(a)