BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de inglés para niños Kids & Us Badalona

Academia de inglés para niños en Badalona. Clases y casales.

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de inglés para niños
Academia de inglés para niños Academia de inglés para niños Academia de inglés para niños
877 visitas

Kids & Us Badalona

Carrer Sant Pau, 25 / Carrer Guifré, 238 / Carrer Sant Pere, 10 Bajos
08911
BadalonaBarcelona
Idiomas
Inglés
Deportes
Psicomotricidad
Baloncesto
Cocina y Repostería
Little Chef
Repaso y refuerzo escolar
Inglés
Mamá y bebé
Estimulación sensorial
Idiomas
Primeros aprendizajes del bebé
Música
Espacios para compartir actividades
Pedagogía, Psicología, Necesidades Especiales
Estimulación lingüística
Estimulación de la inteligencia
Estimulación infantil
Arte y Manualidades
Manualidades
Teatro, cine e interpretación
Teatro
Cuentacuentos
Inteligencia emocional
Habilidades sociales
Autonomía
Público de Kids & Us Badalona de 0 a 19 años

ACTIVIDADES VERANO 2019 | Campamentos | Casales | Campus | Cursos | Intensivos | Talleres

CASAL D'ESTIU A BADALONA

Summer Fun Weeks: setmanes temàtiques en anglès per a infants de 3 a 10 anys

Les Fun Weeks són les setmanes temàtiques de Kids&Us que s’organitzen durant els períodes de vacances. Es desenvolupen 100% en anglès i els infants es diverteixen i alhora aprenen gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us. Les Fun Weeks són per a nens i nenes de 3 a 10 anys, tant per a alumnes com per a no alumnes Kids&Us. S’organitzen grups per edats, amb 10 alumnes per professor com a màxim, per assegurar el tracte individualitzat per a cada nen i nena i, d’aquesta manera, optimitzar els resultats i l’aprenentatge de cadascun.

Els nens i nenes faran una immersió en l’idioma en un entorn lúdic i diferent durant les vacances d'estiu. La millor manera de continuar aprenent anglès és divertint-se!

Ja podeu reservar avui mateix la vostra plaça per a les Summer Fun Weeks!

Dates:

Del 25 de juny al 26 de juliol i del 2 al 6 de setembre.

Horaris:

Matins de 9h a 13h (amb servei gratuït d'acollida de 8.30h a 9h i de 13h a 13:30h).

Tardes de 9h a 16h (amb servei gratuït d'acollida de 8.30h a 9h).

Més informació a https://badalona.kidsandus.es/ca/summer-fun-weeks-2019.html!

_____________________________________________________________________________________

Basketball Camp 100% in English: Campus de bàsquet 100% en anglès

T'apassiona el bàsquet? Vols millorar la teva tècnica i el teu anglès mentre el practiques? Fruit de la col·laboració de Kids&Us, experts en l'ensenyament d'anglès, i Health&Hoops, experts en l'ensenyament de bàsquet, ha nascut aquest campus únic.

Podeu veure alguns entrenaments a l'Instagram de Health&Hoops: http://www.instagram.com/health_and_hoops

Edat: dels 7 als 16 anys

Lloc: pistes del C.C. MÀGIC Badalona (parada de metro Gorg de la L2). El lloc de trobada serà l'escola de Kids&Us de Guifré, 238 (a 3 minuts de la parada de metro Pep Ventura de la L2)

Dates: 2 úniques setmanes!

- Del 8 al 12 de juliol de 2019

- Del 15 al 19 de juliol de 2019

Horari: de 9:30 a 13:30, amb opció d'acollida gratuïta de 9:00 a 9:30h i de 13:30 a 14:00h

També hi ha la opció de dinar a l'escola si porten carmanyola amb la recollida a les 15:30h i un suplement de 15€/setmana.

Preu 120€/setmana

Funcionament de les sessions: abans de desplaçar-nos fins les pistes, es realitzarà un breu entrenament tècnic-teòric a l'escola del carrer Guifré per part dels entrenadors. Després anirem tots junts fins a les pistes i, un cop allà, es desenvoluparà l'entrenament tècnic d'aproximadament 1 hora i mitja. Després farem un descans per esmorzar i acabarem la sessió amb un partit o un entrenament.

Apunta't aviat, les places són limitades!

Per qualsevol dubte, ens podeu trucar al 626103502 o al 93269304. Trobareu tota la informació a https://badalona.kidsandus.es/ca/campus-basquet-2019.html

ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES 2019 | Clases | Cursos | Intensivos | Talleres

MATRÍCULES OBERTES PEL CURS 2019-2020! No espereu fins al setembre!

A Kids&Us Badalona l'anglès comença a partir del primer any de vida. Per què? Creiem que cada infant té un potencial infinit. Si el procés d'adquisició de la llengua materna s'inicia en el moment en què l'infant comença a sentir-la, per què hauríem d'esperar per exposar-lo a una segona o tercera llengua si el què volem és que desenvolupi unes bones competències?

Busquem que l'alumne se senti còmode i content a la classe, gràcies a un ambient dinàmic i agradable on aprengui de forma natural a comunicar-se en anglès i amb un MÀXIM de 8 alumnes per classe (5 alumnes amb els d'1 i 2 anys). Uns infants motivats són infants amb moltes ganes d'aprendre!

Babies (1 i 2 anys): Acompanyats de dos ratolinets amorosos i simpàtics, els més menuts s’endinsaran en el món de l’anglès. Aquest recorregut s’inicia en un entorn ric en estímuls emocionals, on es promou la interacció des del primer dia i on les primeres paraules en la seva llengua materna i en anglès sorgiran dels seus llavis gairebé alhora.

Kids (3 - 9 anys): Els personatges de Kids&Us creixen al mateix ritme que els nostres alumnes, perquè s’inspiren en ells, nens i nenes reals de diferents grups d’edat. Juntament amb els protagonistes de cada curs, els estudiants continuaran aprenent anglès a través de situacions molt properes als seus interessos i motivacions, com la caiguda d'una dent, l'arribada d'un nadó a casa o com administrar-se la guardiola... Fins aquesta edat es treballa l'expressió i la comprensió oral mitjançant un procés d'immersió lingüística i una exposició globlal a l'idioma.

Tweens (9 - 13 anys): En aquesta etapa els nostres alumnes segueixen aprenent anglès a través de temàtiques adequades a cada edat. Amb els cursos Animal Planet 1 i 2 i la seva protagonista, l'Alex, les nenes i els nens s'endinsaran en un món molt atractiu i cautivador: el regne animal. El tema central del curs els permetrà aprendre moltíssim anglès sense ser-ne plenament conscients, alhora que es comença a treballar la comprensió lectora. Amb els cursos Fairy Tales 1 i 2, les nenes i els nens aprendran anglès a través de versions modernes de contes tradicionals on els protagonistes són de la seva edat. Les històries explicaran situacions molt properes a la seva vida quotidiana i, d'aquesta manera, s'acostumaran a llegir i interpretar textos cada vegada més llargs i de gran dificultat. 

Tweens (13 - 18 anys): L’adolescència és un moment d’obertura al món, en què la ment absorbeix noves realitats i necessita el llenguatge per expressar-les. Els cursos de Teens aprofiten les noves potencialitats del cervell adolescent per fer un gran pas endavant en l’aprenentatge de l’idioma i aconseguir que els estudiants puguin comunicar-se en molts més contextos i situacions. A més, es fa un treball gramatical de forma global i sistemàtica. Els continguts d'aquests cursos estan enfocats a la preparació d'examens oficials, tot i això, l'objectiu principal és aprendre anglès i poder assolir els nivells, no només aprovar un examen.

Tenim 3 escoles a Badalona: una al centre (Sant Pau, 25), una a Pep Ventura (Guifré, 238) i el centre de Tweens&Teens (Sant Pere, 10). Vine a visitar-nos quan vulguis!

Estás viendo esta academia / centro en BuscaExtraescolares.com, ... por si te lo preguntan :)

Actividades que ofrecen:
  • Actividades en verano (Campamentos urbanos (día), Casales de verano)
  • Actividades Extraescolares (Clases en el centro, Actividades en inglés, Talleres)
  • Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares (Extraescolares en colegios)
  • Actividades en Navidad (Campamentos urbanos, Casales de Navidad)
  • Actividades en Semana Santa (Campamentos urbanos, Casales de Semana Santa)

Recomendar esta academia a un(a) amigo(a)