BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de baile para niños y jóvenes ESCOLA BAILONGU

Academia de baile en l'Eixampe de Barcelona. Ven a conocer nuestros cursos de baile, nuestro casal de verano y nuestro stage joven de danza! Aprenderás a ballar de la manera más divertida.

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de baile para niños y jóvenes
Academia de baile para niños y jóvenes Academia de baile para niños y jóvenes Academia de baile para niños y jóvenes
2328 visitas

ESCOLA BAILONGU

Passatge d'Utset, 11-13
08013 Eixample — La Sagrada Familia
BarcelonaBarcelona
Baile
Modern jazz
Baile Afrocaribeño
Baile
Hip Hop
Danza creativa
Expresión corporal
Danza
Psicomotricidad
Ritmo
Baile Clásico
Street Dance
Movimiento
Iniciación a la danza
Ballet
Público de ESCOLA BAILONGU de 3 a 19 años

ACTIVIDADES VERANO 2018 | Campamentos | Casales | Campus | Cursos | Intensivos | Talleres

CASAL INFANTIL d'ESTIU 2018

Al juliol, oferim un casal d'estiu molt diferent en el que els nens i nenes viuran el ball en tota la seva intensitat. El casal, adreçat a nens i nenes de 6 a 11 anys, combina les classes de ball de diferents estils amb tallers de manualitats i d'escenografia perquè els nens i nenes puguin viure des de dins i en primera persona tot el procés de creació d’una actuació de ball fins a la seva posada en escena per a les famílies.

S'estructura en mòduls setmanals independents en horari de 9 a 13:30h. Aquest any amb Jo vull ser artista! farem un viatge per les arts escèniques.

STAGE JOVE DE DANSA ESTIU 2018

Aquest juliol torna l'STAGE JOVE de dansa per a nois i noies de 12 a 16 anys! El nostre Stage de dansa està pensat per a nois i noies com tu! Ballaràs Hiphop, Dancehall, Contemporani, Comèdia Musical, Modern Jazz, Afrobeat... 4:30 hores de ball cada dia perquè aprenguis i et diverteixis! T’oferim una varietat d’estils amb professors altament qualificats perquè puguis descobrir diferents balls. Aprendràs a millorar el teu moviment, a expressar amb el ball tot allò que vols i coneixeràs gent nova que disfruta ballant com tu!

ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES 2018 - 2019

Bailongu som una escola de Barcelona amb més de 29 anys de trajectòria gaudint, ensenyant i promovent el ball. Petits Bailongus és la nostra línia de cursos i activitats de ball per a nois i noies de 4 a 11 anys i Joves Bailongus per a nois i noies de 12 a 15 anys

CURSOS ANUALS

Els nostres cursos són anuals, d'octubre a juny, d’una hora de classe setmanal i són impartits pel nostre propi equip de professors, que compta amb formació especialitzada i una dilatadíssima experiència en la docència del ball. Per al proper curs 2017-18, pots triar entre tots aquests cursos:

PETITS BAILONGUS

Dansa creativa (3-6 anys)
Ballet clàssic (6-9 anys)
Hip-hop (9-11 anys)
Modern jazz(7-10 anys)

JOVES BAILONGUS (12 -15 anys)

Comèdia musical
Commercial dance
Dancehall
Hip-hop

Modern jazz

TALLERS DE DISSABTE

Al llarg del quadrimestre oferim tallers de ball per a nens i nenes de 4 a 10 anys. Són tallers temàtics inspirats en pel·lícules i series infantils d'animació com Trolls, Les  aventures de Ladybug i el Gat Noir, La patrulla canina, El llibre de la selva.... en els que els nens ballen les cançons d'aquestes series i pel·lícules. Els tallers, conduïts per una professora de ball, combinen una classe de ball amb una sessió de manualitats sobre la temàtica del taller.

La nostra escola, que compte amb 5 aules i 700m2 dissenyats especialment per al ball, es troba al barri de la Sagrada Família, al Passatge d'Utset 11-13.

També ens trobareu a www.bailongu.com.

Vine a Bailongu i t'enamoraràs del ball!

Estás viendo esta academia / centro en BuscaExtraescolares.com, ... por si te lo preguntan :)

Actividades que ofrecen:
  • Actividades en verano (Casales de verano)
  • Actividades Extraescolares (Clases en el centro, Actividades fin de semana, Clases particulares, Talleres)
  • Fiestas infantiles y cumpleaños (Fiestas de baile, Fiestas cumpleaños (general))

Recomendar esta academia a un(a) amigo(a)