BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de arte y creatividad Experimentem amb l'ART

Experimentem amb l'ART som una entitat educativa que treballem a partir de l'art contemporani i els processos creatius entesos com a eina per fomentar la capacitat crítica i creativa de les persones.

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de arte y creatividad
Academia de arte y creatividad Academia de arte y creatividad Academia de arte y creatividad
29 visitas

Experimentem amb l'ART

C/ Torrijos, 68
08012 Gràcia
BarcelonaBarcelona
Tel.: 932171877
Arte y Manualidades
Arte
Dibujo
Pintura
Público de Experimentem amb l'ART de 0 a 100 años

ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES 2018 - 2019 | Clases | Cursos | Intensivos | Talleres

TALLERS D'ART
- Tallers d'art per a famílies: proposa un espai acollidor, on puguin conviure els ritmes dels infants i dels adult, un punt de trobada per fomentar vincles i relacions conjuntament, mitjançant activitats en les quals, tant els adults com els infants, són participants actius.

- Tallers d'art per a infants (entre 4 i 5/entre 6 i 12 anys): estan pensats com un espai on el procés creatiu afavoreixi un clima de confiança i d’escolta entre els participants , que permeti obrir-nos a noves idees, sent sensibles i crítics amb allò que ens envolta.

- Tallers d'art per a joves (12 i 14 anys): estan pensats com un espai motivador i suggeridor, en un clima de comoditat i confiança en el qual tenir moments per interrogar-nos, atrevir-nos, investigar i reflexionar des de l’acció, el cos i l’experiència.

ART EN OBERT
Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a persones de totes les edats i coneixements interessades en temes que vinculen art i educació. La proposta s’activa des dels processos de l’art contemporani, acompanyada per un/a artista i/o educador/a en arts. Consisteix en passar-ho bé plegats i col·laborar en la iniciativa dels altres. Donar la volta als materials per potenciar aprenentatges comuns i creatius.

FES-TE AMIC D’EART
Vols donar suport a Experimentem amb l’ART?
Pots ser el nostre amic i amiga per tan sols 20 € anuals per a particulars, i 30 € si sou un centre educatiu, amb nous avantatges i descomptes. Totes les activitats de tallers d'art i els casals d'estiu tenen un preu reduït pels nostres amics.

ACTIVIDADES VERANO 2019 | Campamentos | Casales | Campus | Cursos | Intensivos | Talleres

CASAL D'ESTIU 2019 A GRÀCIA

Els Casals d’Estiu Endinsa’t al món de l’art són la continuïtat de la nostra activitat educativa durant l’estiu. Una activitat de lleure on viure l’experiència del procés de creació a partir del joc i amb la incorporació d’activitats d’aigua i d’altres propostes lúdiques. Els Casals d’Estiu es realitzen a l’espai EART. Un equipament privilegiat pel fet de situar-nos en un context educatiu i de creació, ja que compartim l’espai amb els 21 artistes i creadors que ocupen els 15 tallers de la residència d’artistes de l’espai EART. Un entorn idoni per a experimentar, per a imaginar i crear, per a desenvolupar la creativitat, l’esperit crític i la capacitat de transformar allò que ens envolta, des de l’acció, des de la pregunta constant i la recerca de noves perspectives.

Participants als quals s’adreça
- Casal petits: Infants de 3 anys a 5 anys (que hagin cursat P3, P4 i P5)
- Casal grans: Infants de 6 a 12 anys (que hagin cursat de 1r a 6è de primària)

Torns setmanals de juny al juliol.

Horaris
Acollida matí: 8h a 9h
Activitat: 9h a 13h
Menjador: 13h a 15h
Marge recollida tarda: 15h a 16:30h (hem ampliat mitja hora)

Estás viendo esta academia / centro en BuscaExtraescolares.com, ... por si te lo preguntan :)

Actividades que ofrecen:
  • Actividades Extraescolares (Actividades fin de semana, Talleres)
  • Fiestas infantiles y cumpleaños (Fiestas de manualidades, Fiestas cumpleaños (general))
  • Actividades en verano (Talleres, Casales de verano)

Recomendar esta academia a un(a) amigo(a)